Email Us

info@yourdomain.com

Call Us

+01 3434320324

Find Us

234 Littleton Street

Bitcoins Weekend Bullish Rebound er „Fakeout“

Bitcoins Weekend Bullish Rebound er „Fakeout“, Analyst forklarer hvorfor

Bitcoin steg i løpet av helgen og fortsatte å handle oppover på mandag da handelsmenn veide sine bullish utsikter mot en tanking amerikansk dollar. Men for en analytiker risikerer det pågående oppsvinget utmattelse når uken modnes.

Marc Principato, administrerende direktør i Green Bridge Investing, sa at Bitcoin fremdeles kan gå mot $ 16 000, et støttenivå den siktet Bitcoin Trader mot korreksjonen fra den årlige høyden nær $ 19 500. Det er til tross for kryptovalutaens skarpe tilbaketrekning i løpet av helgens økt, som Mr. Principato rubbed som „fakeout“ – slang for begrepet ‚Fake Breakout.‘
Den Bitcoin Wave

Analytikeren konkluderte med et bearish scenario basert på Elliot Wave Theory, en teknisk indikator som viser mengden psykologi i markedet ved å manifestere bølger. En markedssyklus fullføres når impulsfasen danner fem bølger i sin mest grunnleggende form, og den korrigerende fasen danner tre bølger.

I følge Mr. Principato vil Bitcoin-prisen danne en ny korrigerende bølge – den andre mot totalt fem, som han kalte Wave B.

„Det var en innvendig bar som ble etablert for to dager siden – og den høye ble kompromittert som utgjør et nytt kjøpesignal,“ forklarte analytikeren. “MEN et signal alene er ikke nok. 3K-punktet bearish trekk er sannsynligvis fortsatt i spill, og det er en god sjanse for at det første retrace-forsøket vil falle ut [Wave B i Elliot Wave]. ”

„Så det kvalifiserer ikke for en ny svinghandel lenge,“ la han til.

Støttende bearish teorier

I en uttalelse til Bitcoinist uttrykte CEXs administrerende direktør Konstantin Anissimov også sin baisse skjevhet på markedet bare ved hjelp av en annen teknisk indikator.

„TD sekvensiell indikator presenterer salgssignaler på Bitcoins ukentlige diagrammer,“ sa analytikeren. „De bearish formasjonene utviklet seg som grønne ni lysestaker, noe som tyder på at en til fire ukentlige lysestaker retracement er i gang.“

I mellomtiden forventet han at Bitcoin-prisen ville falle mye lavere enn det Mr. Principato så for seg – til $ 13.000, og la til at „bare en ukentlig lysestake som ligger nær de siste høyder [$ 19,500], vil ugyldiggjøre det bearish utsiktene og føre til et nytt steg opp.“

Fundamentalt så det ut som om det var over $ 19 500 $ mulig. Som Bitcoinist rapporterte tidligere, skapte en strøm av bearish amerikanske dollaranrop et ideelt oppsett for Bitcoin for å fortsette rallyet oppover. Det skyldes en døvende Federal Reserve og utsiktene til å øke institusjonell interesse.

Bare nylig sendte Guggenheim Funds Trust inn en endring til US Securities and Exchange Commission for å legge 10 prosent av sine reserver til Grayscales Bitcoin Trust. Det utgjør omtrent 500 millioner dollar.