Email Us

info@yourdomain.com

Call Us

+01 3434320324

Find Us

234 Littleton Street

Charles Edwards: BTC kunne skyte opp med bankenes hjelp

Charles Edwards – den digitale kapitalforvalteren i Capriole – sier at prisen på bitcoin lett kan skyte opp til 20 000 dollar hvis amerikanske banker legger inn minst en prosent av eiendelene sine i krypto.

Charles Edwards: Banker kan gjøre at BTC treffer 20 000 dollar

Dette spør kanskje mye fra banker, men for en stor del er det ikke mye, og det ser ut som interessen for bitcoin har økt de siste månedene både mellom forhandlere og institusjonelle aktører, så kanskje er han antyder at det ikke er malplassert. På Twitter uttalte Edwards:

Hvis amerikanske banker bare legger én prosent av eiendelene sine i bitcoin som investering, sikring eller forsikring … bitcoinprisen mer enn dobler seg … Bare en NASDAQ-aksje (Grayscale) eier allerede to prosent av sirkulerende bitcoin-forsyning i dag. Det er ikke vanskelig å se hvor dette går… Det er ikke et spørsmål om godt eller vondt. Det er bare et faktum.

Forrige gang bitcoin handlet for $ 20 000 dollar var i løpet av høytidssesongen 2017. Det fungerte som en fin julepresident for kryptoentusiaster overalt, selv om prishoppet var langt fra “gaven som fortsatte å gi.” Eiendommens pris begynte umiddelbart å synke den påfølgende måneden takket være nyheter om at Coincheck – en stor kryptobørs i Japan – var offer for et stort hack som så mer enn en halv milliard i forskjellige kryptofond forsvinne over natten.

Derfra fortsatte eiendelens pris å falle til den nådde $ 6000-serien, hvor den tilbrakte mesteparten av sommeren. Mange trodde eiendelen ville forbli her i noen tid, selv om ting tok en svakere vending under høsttakkefesten i 2018, da valutaen falt i $ 3.500-området. Det forble på denne prisen i flere måneder før det endelig klatret opp igjen til $ 5000-serien i april 2019.

En eller to ganger har bitcoin gitt brukerne et inntrykk av at det snart ville stige tilbake til $ 20.000-merket slik som sommeren i fjor da det pigget utover $ 13.000. Mange handelsmenn trodde at valutaen – som hadde hatt en alvorlig hauss rolle i løpet av de siste månedene – ville fortsette denne oppførselen og slå all-time high igjen, selv om denne bragden ikke klarte å realisere seg.

Ting endrer seg til det bedre

Nå har imidlertid omstendighetene for bitcoin endret seg noe, idet banker i USA nå får grønt lys til å tilby kryptobaserte tjenester til sine kunder. Dette vil til syvende og sist åpne flere dører for handelsmenn og gi dem en sjanse til potensielt å få mer eksponering for BTC og dens kryptokusiner, noe som potensielt kan føre til prisstigninger overalt.

Så kanskje en prosent av hver banks totale formue som går til krypto er en solid mulighet. I skrivende stund har bitcoin skutt opp til i underkant av 9 700 dollar – det høyeste det har vært på flere uker.